date
slogan
Call us

Testimonials

D2M is voor ons de gelegenheid om decision-makers uit de lokale maakindustrie te ontmoeten en hen te tonen wat de mogelijkheden zijn voor snel, goedkoop en lokaal kunststof spuitgieten.

Telkens weer worden bezoekers blij verrast door de mogelijkheden qua timing en prijs, die beide lager liggen dan wat men gewend is, en zien we ook steeds meer nood aan  expertise, co-design en flexibiliteit, die een onmiskenbaar voordeel bieden voor bedrijven die steeds meer op producten “made-in-Belgium” inzetten en samenwerkingen dicht(er) bij huis gaan opzetten.

Via een professioneel en persoonlijk contact in een aangename omgeving kunnen we op D2M onze troeven aan de juiste profielen uit de sterke Belgische maakindustrie tonen, en met succes!
Maar D2M is voor mij een Machineering Light, die zich focust op een kleinere, gezellige plaats waar we onze klant nog eens kunnen ontmoeten. En zo blijft de afstand tussen de markt en klanten zeer klein, we zijn nu uit de pandemie periode en dan blijft het menselijk contact en een goede conversatie “de key” van succes!!
De maaktechnologie focust sterk op duurzaamheid, digitalisering en optimalisatie in de productie. Hoffmann Group biedt diverse producten en services om haar klanten daarin te ondersteunen.

D2M is voor Hoffmann Group het netwerkevent bij uitstek om onze klanten in de regio Oost en West-Vlaanderen met onze allernieuwste technologieën rond verspaning kennis te laten maken.

Elke editie zien wij een groot aantal bezoekers met grote interesse voor onze producten en services.

Digitalisatie en automatisatie is voor Hoffmann een bekend begrip dus zullen er demo’s zijn van onder andere de GARANT Tool24 artikel- en gereedschapsuitgiftesystemen en nog veel meer.
‘D2M biedt de ideale plaats om persoonlijk contact te onderhouden met de Belgische maakindustrie, en dit blijft voor ons een hoofddoel. Technologie zonder ‘the strong connection’ met de gebruikers werkt namelijk niet: digitale communicatie is niets tegenover een open gesprek met een stevige handdruk. 

Wij geloven dat flexibele automatiseringsoplossingen de Belgische industrie kunnen versterken, zeker door de hogere loonkosten. Daarom presenteren we op D2M een concept waarbij een geavanceerde lasrobot in een korte tijd door iedereen kan worden geprogrammeerd. Dit vertegenwoordigt een nieuwe markt van kleine bedrijven met een tekort aan lassers.’
De D2M show is voor ons een mooi moment om in contact te komen met mensen en organisaties die geïnteresseerd zijn in 3D scannen. Als ambassadeur van Artec 3D proberen we ons zoveel mogelijk te profileren op evenementen die aansluiten op de markten waarin wij opereren. D2M is daar een mooi voorbeeld van. Het is voor ons niet alleen waardevol om nieuwe contacten op te doen, maar juist ook om bestaande relaties te weer te zien en te spreken. De Expo in Kortrijk is een uitstekende locatie voor dit evenement vanwege de goede bereikbaarheid en de aangename indeling van de stands in de hal.  

Wij kijken er naar uit om ook in 2024 weer aanwezig te zijn!

OrganisationSales team


+32 (0)56 24 59 41
– Evelien Desmyttere
+32 (0)56 24 11 40 – Iris Devos
+32 (0)56 24 59 44 – Mario Dejaegher

Email
d2m@industrialfairs.com

Invent Media BV
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Quand


Mercredi 27 mars 2024
10.00h - 20.00h (afterwork drink à partir de 18.00h)

Jeudi 28 mars 2024
10.00h - 18.00h

Lieu


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 KortrijkSuivez Design to Manufacturing !

       

edit afsluiten