date
slogan
Call us

Café 3D - Highly addi(c)tive

Een blend van kennis, contacten en neutraal advies in AM

Additive Manufacturing (AM) kan bedrijven een competitief voordeel bieden. Ze moeten alleen weten waar het mogelijk en nuttig is om deze innovatieve technologie in te zetten. Nog maar al te vaak rijzen vragen als ‘Waarvoor kan ik Additive Manufacturing inzetten? Welke technologieën zijn er eigenlijk? of Welke sectoren moeten nu investeren om future proof te zijn?’ ... Vragen die jou misschien wel bekend voorkomen? Bovendien zijn de juiste business cases voor 3D-printing voor sommige organisaties soms zo helder als koffiedik ...

Onder de noemer Café 3D: highly addi(c)tive bundelen Flam3D en de organisatie van Design to Manufacturing (D2M) hun krachten om al jouw AM-gerelateerde vragen te beantwoorden. Als onafhankelijke netwerkorganisatie voor 3D-printen, kan en wil Flam3D bedrijven, onderzoeksinstellingen of andere organisaties wegwijs maken in de wereld van Additive Manufacturing. Uiteraard onder de begeleiding van een verse kop koffie, thee of iets fris. In een notendop:

  • Wat? Vraagbaak voor neutrale en onafhankelijke kennis rond 3D-printing.
  • Hoe? Café 3D heeft heel wat te bieden: infopunt, centrum voor kennisdeling of contacten en meetingzone met daarbij ook concrete aanbieders, cases en producten. Rond café 3D bevindt zich namelijk een 3D-themazone met verschillende 3D-printbedrijven en -oplossingen. Bezoekers kunnen er in 1 oogopslag ontdekken hoe ze competitiever kunnen worden met AM, voor zowel design als manufacturing doeleinden.
  • Waarom? Onze maakindustrie competitiever maken. Heb je vragen over mogelijkheden of uitdagingen bij 3D-printing? Kom op de koffie en krijg een beter beeld op de wereld van AM. Bezoekers van de D2M-beurs kunnen doorlopend terecht op het Café 3D netwerk- en infopunt. Wij helpen jou op weg met jouw 3D-uitdaging en vinden relevante kennis en contacten in ons netwerk. Op zoek naar neutraal en onafhankelijk advies? De koffie staat klaar!

Upcoming Events

Content Partners

Media Partners

Twitter

OrganisationSales team


+32 (0)56 24 59 41
– Evelien Desmyttere
+32 (0)56 24 11 40 – Iris Devos
+32 (0)56 24 59 44 – Mario Dejaegher

Email
d2m@industrialfairs.com

Invent Media BV
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Quand


Mercredi 27 mars 2024
10.00h - 20.00h (afterwork drink à partir de 18.00h)

Jeudi 28 mars 2024
10.00h - 18.00h

Lieu


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 KortrijkSuivez Design to Manufacturing !

       

edit afsluiten