date
slogan
Call us


Productie- en engineeringsteams sneller naar het nieuwe maken schakelen
06/09/2022
Beste,
 
Soms zitten afdelingen - of individuen met angst voor verandering - gewoon routinematig hun ding te doen. “We zijn goed bezig, het is heel druk hier, dus laat ons vooral verder met rust” hoort u overal op de werkvloer, calculatiedienst en ontwerpafdeling. Het is een beetje zoals teveel koffie in de late namiddag, of te lang Netflixen. U weet dat het niet goed is, en morgen doet u er iets aan…maar de vastgeroeste routine wint het iedere dag opnieuw boven het nuchtere verstand.
Operationele teams uit productie, maintenance, design en engineering willen vooral hun routine op hun eigen eilandje verdedigen. Dergelijke routines zijn vandaag ultra toxisch als u weet wat het nieuwe normaal voor uw organisatie in petto heeft. Schaarse en dure grondstoffen / energie, te weinig medewerkers, een kwakkelende toeleveringsketen, een nakende recessie met veeleisende klanten die steeds kleinere series, op maat en liefst morgen al geleverd willen krijgen.

Alle afdelingen in het bedrijf moeten dus intens gaan samenwerken en 
de best beschikbare productie -en engineeringstechnologie in huis hebben. Ego’s die communicatie en vernieuwing in de weg staan kunnen we nu missen als kiespijn. Herkenbaar ?
Tijd voor nieuwe inzichten!

Op 21 en 22 september gaan de deuren  van D2M (Design to Manufacturing – Kortrijk Xpo) open voor maakbedrijven en machinebouwers die het licht gezien hebben. Geen beter signaal aan al uw collega’s uit die kritische afdelingen dan samen D2M te bezoeken (in de namiddag en ‘s avonds).  Via de  10 aangegeven technologieroutes zwermt ieder teamlid uit naar de expert classes, technologiedemo’s en beursstanden die hem/haar tot betere inzichten brengt.

Een technologische en innovatieve maakbeurs

De rode draad die D2ook als missie poneert is: met nieuwe beschikbare technologie -in combinatie met bestaande middelen/digitalisering/automatisering- uw productie, design- en andere kritische processen (logistiek, maintenance, supply chain, calculatie, kwaliteit) zo optimaliseren om competitief, rendabel en flexibel de klant van morgen te kunnen bedienen.

Ontdek hier de 100 technologiepartners die de best beschikbare nieuwe technologie bieden voor productie, ontwerp, asset management, assemblage, onderhoud, automatisering, logistiek etc…

Een gratis kennistreffen met 8 Expert Classes en 2 high-end maakdebatten

Experten en innovatieve bedrijven delen hun visies met u en uw collega’s omtrent automatiseren, robotiseren, digitaliseren en best practises om ook uw afdelingen concreet te laten innoveren. Op woensdag en donderdag-avond trakteert D2het management en de afdelingshoofden uit de maakwereld en machinebouw op 2 high-end maakdebatten waar zowel Captains of Industry, experten als innovatieve maakbedrijven sparren over hoe u morgen als maakbedrijf in deze uitdagende maakwereld niet alleen overleeft maar ook wint. Ontdek het volledige programma en reserveer uw zitje hier.
Welkom in de wereld van het nieuwe maken - welkom op D2M

21 & 22 september | Kortrijk Xpo | 14u00 - 21u00

Organisatie



Sales team


+32 (0)56 24 59 41
– Evelien Desmyttere
+32 (0)56 24 11 40 – Iris Devos
+32 (0)56 24 59 44 – Mario Dejaegher

Email
d2m@industrialfairs.com

Invent Media BV
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Wanneer


Woensdag 27 maart 2024
10.00u - 20.00u (afterwork drink vanaf 18.00u)

Donderdag 28 maart 2024
10.00u - 18.00u

Waar


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk



Volg Design to Manufacturing !

       

edit afsluiten