date
slogan
Call us

Expo 'IPO INSIDE OUT' - Howest IDC


20 jaar Industrieel Product Ontwerpen
Twintig jaar geleden werd de opleiding Industrieel Product Ontwerpen geboren binnen Howest. Ondertussen zijn bijna 1000 creatieve ontwerpers met hun diploma en een mooi portfolio buiten onze habitat het Industrial Design Center in Kortrijk gestapt. "In die twintig jaar is de wereld erg veranderd, ook op het vlak van design en productdesign", legt programmacoördinator Becky Verthé uit. "Dat zetten we een academisch jaar lang in de schijnwerpers. Niet met een industrieel geschiedenisverhaal, maar aan de hand van producten die laten zien wat er de afgelopen twee decennia is veranderd."Expo 'IPO INSIDE OUT' - Stand 587

Tijdens deze expo zijn in totaal 25 producten te zien van bedrijven waar IPO alumni werken. De selectie laat zien waar IPO-studenten terechtkomen, wat ze bereiken en hoe breed inzetbaar ze zijn in de industrie. Becky Verthé: "We hebben bijna een rek vol met spullen voor kinderen (Anex iQ, Trixie, KOMONO, AeroMoov). Er zijn ook ondersteunende producten van Niko, Almax, Aqtor, Surplace of Materialise. of Wienerberger. Natuurlijk presenteren we ook interieurdesign, van Arend, Delta Light, Durlet en Verilin. En tot slot vinden we in het ambachtelijke segment producten van Houtbuigerij Desmet, bastalpe en Verilin."


Innovation Exposition - Ingang Design to Manufacturing (D2M)
Howest IDC x Industrialfairs

We willen een aantal inspirerende ontdekkingen delen. Er worden nieuwe producten, prototypes of preproductieversies getoond die net op de markt zijn of binnenkort op de markt komen. Producten die uitblinken door hun uitzonderlijke ontwerp, technische mogelijkheden, geweldige gebruikerservaring, impact op de maatschappij of die we gewoon leuk vonden om te laten zien.

Upcoming Events

Content Partners

Media Partners

OrganisatieSales team


+32 (0)56 24 59 41
– Evelien Desmyttere
+32 (0)56 24 11 40 – Iris Devos
+32 (0)56 24 59 44 – Mario Dejaegher

Email
d2m@industrialfairs.com

Invent Media BV
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Wanneer


Woensdag 27 maart 2024
10.00u - 20.00u (afterwork drink vanaf 18.00u)

Donderdag 28 maart 2024
10.00u - 18.00u

Waar


Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 KortrijkVolg Design to Manufacturing !

       

edit afsluiten